Wie ben ik?

Mijn leven is begonnen in Leiden, waar ik alleen op mijn geboortedag op bezoek ben geweest.
Ik groeide op in Badhoevedorp, verhuisde naar Zwanenburg en daarna naar Castricum, waar ik op dit moment met veel plezier werk en woon samen met mijn gezin.
Lange tijd wist ik niet wat ik wilde ‘worden’. Ik rolde in allerlei banen, deed overal cursussen, workshops en onderzocht veel om te ‘worden’. Als logisch gevolg op mijn zoektocht tussen ‘worden’ en ‘zijn’, ben ik in 1994 gestart met mijn praktijk Inguz om alle kennis en opgedane ervaringen in een vorm aan te bieden.

In 1998 tot 2002 ontwikkelde ik mij door tijdens de opleiding Kunstzinnige therapie bij Academie De Wervel in Zeist.
Daarna heb ik mijn Bachelor of Art Therapy (B.A.T) behaald aan de Hoge School in Leiden, mijn geboorteplaats waar ik begonnen was.
Aanvullend heb ik het specialisatie jaar kinderen gedaan bij het Instituut voor klank en vorm (opleiding voor teken therapie) van Lisa Borstlap in Zutphen en
volgde twee aanvullende trainingen bij de Stichting Achter de Regenboog voor kinderen met rouwverwerking.
Doordat ik voor mijn registratie van de Beroepsvereniging ieder jaar bij- en nascholing dien te volgen, is er een lange lijst ontstaan (die elk jaar verder uitgebreid wordt) met workshops, cursussen en trainingen. Wil je informatie hierover, neem dan contact met mij op.

ik

Comments are closed.